Журнали «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» у ПОДАРУНОК користувачам експертно-правової системи «Експертус»

Користувачі експертно-правової системи «Експертус» за тарифом «Лайт» отримають ПОДАРУНОК — передплату щомісячного журналу «Управління закладом охорони здоров’я» або «Довідник головної медичної сестри» (на вибір) на 2015 рік

Міркуєте, як при чинних змінах у законодавстві отримувати наступного року бажану інформаційну підтримку?

Придбайте вже в грудні доступ до експертно-правової системи «Експертус» за тарифом «Лайт», а ми ПОДАРУЄМО вам передплату на журнал «Управління закладом охорони здоров’я» або «Довідник головної медичної сестри» — на Ваш вибір. З нашою пропозицією не треба чекати 2015 року — оформіть документи в грудні, а з січня 2015 року почніть користуватися системою «Експертус», що містить усю необхідну Вам нормативну базу та отримуйте свій улюблений журнал. Почувайтеся впевнено в роботі!  

Як отримати обраний подарунок?

Придбайте доступ до системи «Експертус» за тарифом «Лайт» на І півріччя  або на весь 2015 рік. Протягом оплаченого періоду отримуйте свій обраний подарунок.

Або замовляйте два доступи «Експертус» за тарифом «Лайт та отримайте обидва журнали у подарунок!

Оформити передплату та дізнатися більше можна за номерами 0 44 586 56 06; 0 800 212 012 (callback).

Що є у системі «Експертус» ?

  • нормативно-правова база завжди в актуальному стані;
  • електронні версії журналу «Управління закладом охорони здоров’я» або «Довідник головної медичної сестри» (з’являються в системі на 2 тижні раніше, ніж Ви отримуєте друковану версію!)

Чому саме «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри»

Журнали, які Ви можете отримати у ПОДАРУНОК, створені спеціально для керівників у медичній галузі — головного лікаря та головної медичної сестри для закладу будь-якого профілю. Тож ви отримаєте лише ту інформацію, яка вам справді потрібна.

Бажаєте переконатися на власні очі? Завантажуйте презентаційні номери просто зараз!

Журнали «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» у ПОДАРУНОК користувачам експертно-правової системи «Expertus»   

Журнали «Управління закладом охорони здоров’я» та «Довідник головної медичної сестри» у ПОДАРУНОК користувачам експертно-правової системи «Expertus»

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді