У новому році всі львівські автомобілі швидкої допомоги буде обладнано відеореєстраторами

Наталія ПОВАЖУК: «Ці відеореєстратори захищають права усіх учасників руху — і водія, і пішохода. Це звільнить нас від часто безпідставних звинувачень зі сторони ДАІ»

Головний лікар комунального підприємства «Львівська станція швидкої медичної допомоги» Наталія ПОВАЖУК повідомила, що їхня установа вже придбала відеореєстратори для 15-ти автомобілів. На початку наступного року планується закупівля відеореєстраторів для решти карет швидкої допомоги.

«Ми почали закупівлю відеореєстраторів. Ці відеореєстратори захищають права усіх учасників руху — і водія, і пішохода. Це звільнить нас від часто безпідставних звинувачень зі сторони ДАІ. На закупівлю залучені позабюджетні кошти. Ми плануємо в перші місяці 2015 року закупити відеореєстратори для всіх наших автомобілів швидкої медичної допомоги», — повідомила Наталія ПОВАЖУК.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді