Видано новий навчально-методичний посібник «Менеджмент в охороні здоров’я»

Колектив авторів кафедр управління охороною здоров’я та гігієни і екології людини НМАПО імені П. Л. Шупика підготував навчально-методичний посібник «Менеджмент в охороні здоров’я» для лікарів-інтернів і лікарів-слухачів закладів післядипломної освіти

Видання затверджено Міністерством охорони здоров’я України як навчально-методичний посібник для лікарів-інтернів і лікарів-слухачів закладів (факультетів) післядипломної освіти.

За словами професора Євгена ЛАТИШЕВА, одного із авторів видання, мета навчально-методичного посібника — забезпечити безперервне постійне оновлення знань керівників медичних установ, а отже і постійний професійний розвиток.

«У навчально-методичному посібнику «Менеджмент в охороні здоров’я», який побудований за модульним принципом і містить тестові завдання для контролю знань, розглядаються аспекти інформаційного, організаційного менеджменту, основи маркетингу, управління якістю медичної допомоги, матеріально-технічними ресурсами, стратегічного управління тощо відповідно до сучасних вимог європейської післядипломної освіти», — повідомив Євген ЛАТИШЕВ.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді