Закінчила роботу експертна місія з впровадження Міжнародних медико-санітарних правил

4–6 лютого у столиці відбувся міжнародний захід «Експертна місія з питань впровадження (імплементації) Міжнародних медико-санітарних правил»

Під час зустрічі заступник Міністра охорони здоров’я України Наталія ЛІСНЕВСЬКА повідомила перелік головних проблем, які постають сьогодні перед Державною санітарно-епідеміологічною службою України та наголосила на необхідності реформ задля швидкої та якісної реакції на надзвичайні ситуації.

«Сподіваюсь, що сьогоднішня дружня співпраця принесе свої плоди, і за три дні співпраці ми отримаємо ті результати, яких очікуємо», — зауважила Наталія ЛІСНЕВСЬКА.

Начальник відділу епідеміологічного нагляду Міністерства охорони здоров’я Литви Лорета АЗОКЛІН розповіла учасникам про досвід європейської системи охорони здоров’я, а також роль та обов’язки головних органів, які відповідальні за санітарно-епідеміологічний нагляд.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді