Українські лікарні отримають сучасні КТ-апарати — МОЗ

Медичні заклади нашої країни отримають більше 20 сучасних апаратів для комп’ютерної томографії. Про це повідомили в МОЗ

Українські лікарні отримають сучасні КТ-апарати — МОЗ

ДП "Медичні закупівлі України" придбало понад 20 сучасних апаратів КТ для лікарень в різних регіонах України. Обладнання вже розподілено і найюближчим часом буде доставлено в медичні заклади. Про це розповіли в МОЗ.

Як надавати платні послуги в медзакладі

Зокрема три КТ-апарати будуть встановлені в Інституті серця, Національному інституті раку та Охматдиті. Очільник МОЗ Віктор Ляшко наголосив:

"МОЗ продовжує працювати над покращенням матеріально-технічної бази медзакладів. За останній рік до лікарень нам вдалося поставити близько 12 000 одиниць медичного обладнання на суму близько 4 мільярдів гривень. І це лише початок. Наразі за допомогою міжнародних партнерів та закупівель із державного бюджету ми продовжуємо забезпечувати медзаклади критично важливим обладнанням, яке дозволить забезпечити українців якісними та безоплатними діагностичними послугами".

Раніше у МОЗ нагадали, що комп'ютерна томографія в Україні за направленням лікаря є безплатною.

За матеріалами соцмереж МОЗ

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Посттравматичний стресовий розлад: симптоми та лікування

Із кожним днем війни зростає кількість людей, які відчувають на собі її наслідки. Що таке посттравматичний стресовий розлад — розповідаємо в статті. Скачайте протокол лікування ПТСР та використовуйте в роботі
29099

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді