НСЗУ завершила приймати документи для укладення договорів на 2023 рік за спрощеною процедурою

Коли НСЗУ почне приймати пропозиції за повною процедурою?

NSZU.jpg

НСЗУ завершила приймати документи для укладення договорів на 2023 рік за спрощеною процедурою. Свої пропозиції подали 1890 медичних закладів. Загалом НСЗУ отримала 11421 пропозицій. Із них 9327 уже підтверджені та очікують на проєкт договору.

Програма медичних гарантій — 2023

Найбільше пропозицій подали медзаклади:

  • з Харківської області — 147
  • Дніпропетровської — 146
  • Вінницької — 105

У цьому році НСЗУ спростила процес контрактування з фокусом на довіру і партнерство. Спеціалізовані медзаклади не подавали додаткових документів, якщо планували укласти договори за тими самими напрямами, що й у 2022 році. Спрощена форма допомогла пришвидшити укладення договорів і, відповідно, покращить доступ до безоплатних медичних послуг.

Медзаклади, які планують розширити напрями медичних послуг у 2023 році та які мають зміни в документах чи місцях надання послуг, подаватимуть пропозиції за повною процедурою у січні.

Раніше повідомлялося, що НСЗУ почала приймати пропозиції за пакетом дофінансування на оплату праці лікарів-інтернів на 2023 рік.

За матеріалом "Експертус Медзаклад"

 

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

СОПи для медсестер: зразки

Зібрали СОПи для медсестер, які можуть знадобитися в щоденній роботі. Зокрема визначили й ті, що актуальні під час воєнного стану
178100

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Правова освіта медпрацівників: як захиститися від конфліктів, штрафів та суду»

Після навчання знатимете, у яких випадках закон на вашому боці і почуватиметеся впевнено під час догляду пацієнтів, спілкування з керівником, перевірок державних органів
4650

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді