В Україні продовжують проводити операції, незважаючи на відключення світла

Відсутність світла нас не зупинить: українські хірурги продовжують проводити операції у надскладних умовах
photo_2022-11-24_12-40-03.jpg
 
Українські лікарі продовжують надавати медичну допомогу українцям навіть в умовах відключень світла. Вчора, 23 листопада, росія здійснила чергову атаку на енергетичну галузь України, проте наші хірурги продовжують рятувати життя, незважаючи ні на що. Про їхню незламність розповіли в МОЗ.
 
 
У МОЗ пишуть:
 

"У Львові упродовж 30 годин провели дев’ять трансплантацій від посмертних донорів. Трішки більше ніж за добу трансплантологи пересадили два серця, печінку та шість нирок. Для цього працювали команди з майже сотні спеціалістів. У Черкаському обласному онкоцентрі зробили дві операції з пересадки нирок. Проведення двох трансплантацій відбувалось майже одночасно в одній операційній. Лікарня під час цього перейшла в режим роботи на генераторах".

Також відомо, що у київському Інституті серця зникло світло під час оперування дитини. Незважаючи на це, операцію продовжили, підключивши генератори.
 
За матеріалами соцмереж МОЗ
 

 

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді