НСЗУ приймає пропозиції за напрямом екстреної медичної допомоги на 2023 рік

Автор
головний редактор експертно-правової системи «Експертус Медзаклад»
НСЗУ опублікувала оголошення про укладення договорів за програмою медичних гарантій із надання екстреної медичної допомоги.

sided-view-hand-filling-in-document.jpg

Устигніть подати пропозицію до 18:00 13 січня 2023 року. Нові пропозиції та повторні пропозиції з усунутими недоліками, подані після закінчення цього строку, НСЗУ не розглядатиме.

Програма медичних гарантій: що змінилося

Вимоги до складу бригади екстреної медичної допомоги:

1. Склад виїзних бригад: лікарських, фельдшерських та бригад парамедиків у кількості відповідно до нормативно-правових актів, затверджених ККМУ та МОЗ.

2. Наявність визначених бригад медицини катастроф — щонайменше 10% зі складу виїзних бригад центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у функціональні обов’язки яких входить надання ЕМД і подальша госпіталізація постраждалих в разі масових випадків, у тому числі в разі дії зброї масового ураження у відповідні заклади охорони здоров’я, а також відрядження у заклади охорони здоров’я, які потребують підсилення.

Серед обладнання для контрактування за напрямом ЕМД, окрім остащених автомобілів і лікарських засобів, потрібно мати резервне джерело електропостачання та щонайменше одне автоматичне перемикальне комутаційне обладнання, відповідно до ДСТУ IEC 60947-6-1: 2007 у ЦОД.

Докладно зі специфікаціями та умовами закупівлі медичних послуг за напрямом «Екстрена медична допомога» можна ознайомитись на сайті НСЗУ в розділі «Вимоги ПМГ 2023» і безпосередньо в оголошенні про укладення договорів.

Підготувала Ольга Дубина,
головний редактор Експертус Медзаклад

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді