МОЗ шукає лікарів для евакуаційного поїзда

Про це на своїй фейсбук-сторінці оголосила заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микитчак

МОЗ шукає лікарів для евакуаційного поїзда

24 квітня в перший рейс вирушив новий медичний евакопоїзд, що є мінігоспіталем з кількох вагонів. Він дає змогу евакуювати хворих і поранених з областей, це відбуваються бойові дії.

Зміни в обігу ліків і підконтрольних речовин в умовах воєнного стану

«Поїзд-госпіталь забезпечений усім необхідним обладнанням і медикаментами для автономної роботи в рейсі. Цей ресурс — результат співпраці МОЗ, «Лікарі без кордонів» та Укрзалізниці», — зазначила Микитчак.

Передусім потрібні медсестри/медбрати інтенсивної терапії, які легко пристосовуються до роботи у нових умовах та готові працювати у різних регіонах. МОЗ зазначає: бажано, щоб кандидати мали досвід надання допомоги у разі травм, догляду за пацієнтами після ортопедичних операцій та/або практичні знання в галузі інтенсивної терапії.

Усіх, кого зацікавила пропозиція, закликають надсилати свої резюме та мотиваційні листи на електронну пошту [email protected]. Бажано писати англійською мовою, утім, резюме українською також розглядатимуть.

Раніше МОЗ нагадало, як працевлаштувати внутрішньо переміщених медиків.

За матеріалами фейсбук-сторінки Ірини Микитчак
та сайту МОЗ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
38224

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді