У Суми доставлено 25 тонн гуманітарної допомоги для медичних закладів

Швейцарія надіслала в Суми 25 тонн гуманітарної допомоги від благодійного фонду Help Point Sumy для рятувальників, пожежників та медиків

Швейцарія надіслала в Суми 25 тонн гуманітарної допомоги від благодійного фонду Help Point Sumy для рятувальників, пожежників та медичних закладів.

«Гуманітарна допомога на три чверті призначена для лікарень: дитячі лікарняні ліжка, ліжка для новонароджених, меблі, лікарняна білизна, одяг для медпрацівників, медичні матеріали та апаратура, засоби для інвалідів, матеріали для ортопедії, операційні столи, лампи, операційні стільці, медичні кушетки, функціональні ліжка, меблі, прилади та обладнання. Також частково допомога адресована пожежникам та рятувальникам: спецодяг, вовняні ковдри, постільна білизна, кодоскоп, прожектори, резервуари для води», — зауважила президент благодійного фонду Маріанне ПІФАРЕТТІ.

Наступний вантаж організація планує відправити у червні та вересні. Крім того, тривають перемовини щодо доставки зі Швейцарії понад п’ятисот ліжок для військової частини.

«Гадаю, після візиту до Сум гості ширитимуть у своїй країні інформацію про мир та злагоду в українському місті», — висловив сподівання Олександр ЛИСЕНКО, міський голова Сум.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді