Держлікслужба відновила роботу в столиці

Регіональне представництво Державної служби України з лікарських засобів відновило роботу в Києві та працює у звичному режимі

Сьогодні, 14 травня 2015 року, Державна служба України з лікарських засобів відновила роботу в Києві та працює у звичному режимі.

З огляду на неправомірні дії керівництва органу, Міністерство охорони здоров’я України наголосило на максимально швидкій реорганізації служби та підготовки необхідних документів для подальшого фінансування.

«Ми будемо реагувати відповідно на будь-який саботаж з боку чиновників, які не хочуть змінювати свої підходи до роботи, — наголосив Міністр охорони здоров’я України Олександр КВІТАШВІЛІ. — І хочу запевнити, що попри всі намагання зупинити реформи в охороні здоров’я, наша позиція залишається незмінною. Зокрема, я ініціював відкритий відбір на посаду Голови Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, який планую достатньо оперативно провести, і вибрати найдостойнішого професійного кандидата, який зможе працювати з нами пліч-о-пліч для реформування служби. І розраховую, що і виробники, і оператори, і пацієнти відчують ці зміни найближчим часом».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді