Як стати ідеальним лікарем

Секрет знає редакція журналу «Управління закладом охорони здоров’я»

⚡ Читати свіжий номер ⚡

63% керівників медзакладів виконують не лише управлінські функції, а й водночас — обов'язки лікаря за своїм профілем. Завдяки цьому вони розуміють проблеми найманого персоналу та стають на бік медичного працівника в разі конфліктів із пацієнтами.

Для того щоб самому стати ідеальним лікарем чи правильно добирати штат, недостатньо диплома медичного ВНЗ чи відповідності ДКХП. Ми підготували жартівливий образ, якого вподобали б усі пацієнти.

✅✅✅ Семінари та вебінари для медиків у 2021 році

Як стати ідеальним лікарем

Скласти пазл

Ви вже, мабуть, зрозуміли, що ідеальних лікарів не існує. Тож працюйте на совість та вимагайте цього від підлеглих. Проте не сумуйте через кожного незадоволеного пацієнта: усім не вгодиш.

З повагою
головний редактор
Анна Леус

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38137

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2024»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
9924

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді