Інформація щодо стану забруднення атмосферного повітря Києва та Київської області

У зв’язку із пожежею на нафтобазі «БРСМ-Нафта» Васильківського району Державна санітарно-епідеміологічна служба Київської області постійно контролює стан забруднення повітря на територіях поблизу місця події

У зв’язку із пожежею на нафтобазі «БРСМ-Нафта» Васильківського району, яка сталася 9 червня 2015 року, Державна санатарно-епідеміологічна служба Київської області постійно контролює стан забруднення повітря на територіях поблизу місця події.

Результати досліджені, проведених протягом 9-10 червня в м. Васильків, смт. Калинівка, с. Багрин, с. Діброва, с. Путрівка, с. Крячки, с. Березанщина, с. Здорівка показують, що концентрація забруднюючих речовин в повітрі не перевищують межі допустимого.

Також відсутні перевищення нормативних значень в містах Боярка, Біла Церква та Фастів. Пожежа не вплинула на радіаційний фон Києва та Київської області.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді