Військово-медичний клінічний центр отримав статус національного

Петро ПОРОШЕНКО: «Ніколи не робив це з таким задоволенням... Із сьогоднішнього дня ваш заклад має нову назву — Національний військово-медичний клінічний центр»

У день святкування 260-річчя заснування Головного військово-медичного клінічного центру в Києві Президент України Петро ПОРОШЕНКО вирішив присвоїти закладу статус національного.

«Ніколи не робив це з таким задоволенням... Із сьогоднішнього дня ваш заклад має нову назву — Національний військово-медичний клінічний центр», — повідомив ПОРОШЕНКО.

Президент розповів, що понад 100 співробітників цієї медустанови рятують життя постраждалих у зоні проведення антитерористичної операції: «На їх рахунку сотні врятованих життів». Також він зазначив, що саме цей заклад допомагає Міністерству оборони України провадити військову доктрину.

Крім того, тут ведуться роботи щодо створення централізованої медичної інформаційної системи.

«Втім, реформа медичної системи і реформа військової медицини — це окрема важлива тема... Я доручив відповідним фахівцям підготувати велику спеціальну нараду з цього питання», — підкреслив Петро ПОРОШЕНКО.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді