До кінця тижня затвердять всі номенклатури держзакупівель

Експертно-технічна група Міністерства охорони здоров'я України фіналізувала майже всі номенклатури для цьогорічних державних закупівель

Експертно-технічна група Міністерства охорони здоров'я України фіналізувала майже повний перелік номенклатур для цьогорічних державних закупівель. Затвердити залишилось лише три позиції: вірусний гепатит, дитяча онкологія, харчування хворих на фенілкетонурію. Затвердження з усіма уточненнями планується на кінець цього тижня. На сьогодні вже фіналізовано 19 номенклатур, які були внесені до відповідного Наказу Міністерства охорони здоров'я України.

Ігор ПЕРЕГІНЕЦЬ, заступник Міністра охорони здоров'я України, зазначив, що до переліку внесені вс' препарати для найефективнішого лікування пацієнтів. По деяких програмах нарешті розроблено індивідуальний підхід до хворого і, відповідно, включено в номенклатуру найкраще харчування для забезпечення повноцінного лікування.

Підписання Наказу Міністерства охорони здоров'я України із затвердженими номенклатурами є відправною точкою для збору потреби у лікарських засобах з регіонів та підготовки технічних завдань для проведення конкурсних торгів.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді