Запрацював оновлений сайт Українського центру контролю за соцхворобами МОЗ України

5 серпня 2015 року почав працювати оновлений сайт ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України»

5 серпня 2015 року почав працювати оновлений сайт ДУ «Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України».

Його розробка стала можливою завдяки технічній підтримці Ініціативи співробітництва Уряду США та Глобального фонду/Проекту «Лідерство, управління та врядування», Надзвичайного плану Президента США з надання допомоги у боротьбі зі СНІДом (PEPFAR) за допомогою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Сайт буде корисним  для лікарів та пацієнтів, працівників державних установ та громадських організацій, а також він стане зручним інформаційним ресурсом для широкого загалу та медіа.

Сайт містить доступну аналітичну та статистичну інформацію, нормативно-правову базу, матеріали з питань протидії соціально небезпечним захворюванням, в т. ч. ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, гепатитам В і С, інфекціям, що передаються статевим шляхом (ІПСШ). 

Новини Українського центру контролю за соцхворобами МОЗ України та партнерів, а також календар подій уможливлюють постійний доступ до найновішої інформації про глобальні та локальні події у сфері протидії соціально небезпечним захворюванням.

Оновлений сайт містить контактну інформацію про регіональні центри моніторингу і оцінки, регіональні Центри протидії ВІЛ/СНІД, протитуберкульозні заклади та сайти замісної підтримувальної терапії для наркозалежних.


Протягом місяця працюватиме й англійська версія сайту.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді