Перша медична допомога по-новому: співпрацюємо з United Hatzalah

МОЗ у співпраці з ізраїльською організацією United Hatzalah та місцевими громадськими організаціями організують в одному з регіонів України службу безплатної екстреної допомоги.

Запуск служби розпочнеться з того, що ізраїльська волонтерська організація в одній з українських областей започаткує службу екстреної допомоги, яка повністю працюватиме за зразком ізраїльських. В службі навчатимуть місцевих жителів правильно та ефективно надавати першу медичну допомогу. Надалі позитивний досвід передаватимуть волонтерам інших областей. 

United Hatzalah – ізраїльська волонтерська організація, членами якої є більше 4000 медичних працівників. Мета організації – першими надавати медичну допомогу ще до приїзду швидкої на місце події. Для цього волонтери, які знаходяться найближче територіально мають змогу щонайшвидше  надати допомогу і будуть доступні цілодобово.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гемофілія: симптоми, класифікація, лікування

Клінічні прояви, класифікація, діагностика та лікування: до Всесвітнього дня гемофілії 17 квітня читайте та скачуйте протокол медичної допомоги при цьому захворюванні
5547

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді