У тернопільській лікарні зникло вартісне медичне обладнання

У Тернополі в медичному закладі виявили відсутність закупленого медичного обладнання вартістю 1,25 мільйонів гривень

У Тернополі в медичному закладі виявили відсутність закупленого медичного обладнання вартістю 1,25 мільйонів гривень.

Сергій ОСАДЦА, виконуючий обов’язки начальника слідчого управління головного управління Національної поліції в Тернопільській області повідомив, що правоохоронці наразі займаються встановленням, на якому саме етапі зникло обладнання, закуплене для тернопільського перинатального центру: «Замовником обладнання було управління капітального будівництва облдержадміністрації. Воно отримало ящики і передало їх на зберігання на базу Спецмедпостачання. База передала їх в департамент охорони здоров’я ОДА, ті передали комісії при ОДА, до складу якої входило 6 осіб. При всіх передачах ніхто ящиків не розпаковував. Коли ж обладнання спрямували у перинатальний центр, то виявилося, що частини обладнання на суму понад мільйон гривень, яке мало використовуватися для операцій, немає».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, з'ясовують: обладнання відсутнє з вини постачальника чи воно зникло уже в Тернополі.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді