Оприлюднено проект Реєстру граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби

МОЗ на виконання постанови КМУ «Про державне регулювання цін на лікарські засоби» від 09.11.2016 № 862 розробило та погодило з Мінекономрозвитку наказ «Про затвердження Порядку розрахунку граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби на основі референтних цін» від 29.12.2016 № 1423 (далі — Наказ № 1423). Наразі цей нормативний акт подали на державну реєстрацію до Мін’юсту.

Відповідно до вимог Наказу № 1423 ДП «Державний експертний центр МОЗ України» попередньо розрахувало граничні оптово-відпускні ціни на лікарські засоби за переліком міжнародних непатентованих назв лікарських засобів, керуючись додатком до постанови КМУ «Про запровадження відшкодування вартості лікарських засобів» від 09.11.2016 № 863.

МОЗ пропонує для ознайомлення проект Реєстру граничних оптово-відпускних цін на лікарські засоби, який набуде чинності після державної реєстрації Наказу № 1423 Мін’юстом та офіційного його оприлюднення.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гемофілія: симптоми, класифікація, лікування

Клінічні прояви, класифікація, діагностика та лікування: до Всесвітнього дня гемофілії 17 квітня читайте та скачуйте протокол медичної допомоги при цьому захворюванні
5547

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді