Оприлюднено проект постанови про створення госпітальних округів

Міністерством охорони здоров’я розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Питання формування госпітальних округів». Проект оприлюднено для громадського обговорення на офіційному порталі МОЗ.

Проект постанови визначає порядок створення госпітальних округів, критерії та порядок визначення складу та меж госпітальних округів.

На думку МОЗ, створення госпітальних округів дасть змогу забезпечити своєчасний доступ населення до послуг вторинної медичної допомоги належної якості, підвищити ефективність використання бюджетних коштів, що спрямовуються на забезпечення фінансування вторинної медичної допомоги, та сприяти створенню умов для підготовки закладів вторинної медичної допомоги до роботи в умовах управлінської та фінансової автономії.

Пропозиції та зауваження до проекту можна надсилати до МОЗ протягом місяця у письмовому або електронному вигляді за адресою: вул. Грушевского, 7, м. Київ, 01601; на e-mail: [email protected]; [email protected]. Управління координації центрів реформ: тел. 226-23-31, тел./факс 254-06-52.

Безперервний професійний розвиток медичних сестер у 2024 році

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді