Світовий банк профінансує медичну реформу України

Світовий банк готовий надати технічну та фінансову допомогу в реформуванні системи охорони здоров’я України. Фінансування буде відбуватись у галузі первинної медичної допомоги, медичного обслуговування, профілактики медичних захворювань.

6 червня 2013 року у Києві пройшла прес-конференція за участю керівника програм Світового банку у секторі людського розвитку Представництва Світового банку в Україні, Білорусі та Молдові Паоло БЕЛЛІ. Він зауважив, що Світовий банк готовий надати технічну та фінансову допомогу в реформуванні медичної галузі України.

Планується, що фінансування буде відбуватись у наступних галузях: первинна допомога, медичне обслуговування, профілактика неінфекційних захворювань тощо.

Окрім цього, Світовий банк планує надати фінансування для запровадження в Україні системи електронних медичних карток пацієнтів.
Паолло Беллі проінформував, що проект триватиме близько 4 років, при цьому підготовчий етап триватиме від 9 місяців до 1 року.

Джерело: УНН

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді