Американські хірурги безкоштовно обстежать та прооперують дітей з опіковими травмами з усієї України

На базі Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» з 6 по 13 грудня 2015 року працюватиме Міжнародна виїзна клініка — International Annual Outreach Clinic Shriners Hospital for Children, USA. Американські лікарі оберуть 40 дітей з опіковими травмами для безоплатного оперативного втручання

На базі Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» з 6 по 13 грудня 2015 року працюватиме Міжнародна виїзна клініка — International Annual Outreach Clinic Shriners Hospital for Children, USA. Американські лікарі оберуть 40 дітей з опіковими травмами для безоплатного оперативного втручання, а також проконсультують близько 150 пацієнтів.

За словами Уповноваженого Президента України з прав дитини, що окрім, власне, лікуванння необхідно привертати увагу суспільства до проблеми дитячого травматизму і проводити превентивні заходи серед населення, адже лише за 2014 рік серед дітей у віці від 0 до 14 років зареєстровано 276 178 випадків дитячого травматизму, з яких 171 644 — побутовий.

Американськими медиками заплановано проводити до десяти оперативних втручань на день, а найважчих пацієнтів буде запрошено до Сполучених Штатів Америки у Shriners Hospital for Children.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8656

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді