24 вересня 2013 року в ДК «Будинок офіцерів» відбудеться Другий Конгрес роботодавців Києва

Запрошуємо спеціалістів та керівників відділу кадрів взяти участь у Другому Конгресі роботодавців Києва, організатором якого виступає Київський міський центр зайнятості.

Запрошуємо спеціалістів та керівників відділу кадрів взяти участь у Другому Конгресі роботодавців Києва, організатором якого виступає Київський міський центр зайнятості.

Конгрес відбудеться 24 вересня 2013 року у Центральному будинку офіцерів Збройних сил України (Київ, вул. Грушевського, 30/1).
Час проведення: з 09:00 до 15:30.

Метою заходу є:

  • зростання професійної компетентності фахівців кадрової справи та їхньої обізнаності щодо законодавчих новацій у сфері зайнятості населення;
  • розширення можливостей співпраці між державною службою зайнятості та кадровими службами підприємств;
  • заохочення роботодавців, які є активними партнерами служби зайнятості в реалізації державної політики зайнятості до створення нових робочих місць та збереження існуючих.

Конгрес проходитиме за підтримки Державної служби зайнятості та Київської міської державної адміністрації.

У програмі заходу передбачено:

  1. Урочиста церемонія нагородження дипломами — представників підприємств, установ, організацій Києва, які є активними партнерами у реалізації державної політики зайнятості.
  2. Театралізована презентація роботи центру зайнятості, за участю професійних акторів, у «Віртуальному центрі зайнятості».
  3. Тренінг-семінар з найактуальніших тем кадрової практики (з роз’ясненнями щодо практичного застосування законодавчих новацій 2013 року та основних інструментів адаптації та мотивації персоналу). Структурно тренінг-семінар ділиться на два блоки:
  • Закон України «Про зайнятість населення»: опановуємо підзаконні акти.
  • Від ідеального кандидата до ефективного працівника: з чого почати?

Учасники конгресу забезпечуються методичними матеріалами за тематикою тренінг-семінару та отримують Сертифікат про участь у Конгресі роботодавців Києва.

Участь у заході безкоштовна.

Необхідна попередня онлайн-реєстрація на захід на порталі Гарячої Лінії Кадровика

 

Контактна інформація: 044-586-56-06

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді