Набрали чинності Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з переробки донорської крові та її компонентів

З 1 жовтня набирає чинності Наказ МОЗ Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з переробки донорської крові та її компонентів, виготовлення з них препаратів, крім діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини № 65 від 04.02.2011.

Відсьогодні набирає чинності Наказ Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з переробки донорської крові  та її компонентів, виготовлення з них препаратів, крім діяльності банків пуповинної крові, інших тканин і клітин людини» від 04.02.2011 № 65

Нагадаємо, що Наказом Міністерства охорони здоров’я України Про внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 04 лютого 2011 року № 65 від 08.08.2013 був виключений пункт 1.6.:

Для  кожної  філії,  кожного  відокремленого  підрозділу ліцензіата,  які провадитимуть господарську діяльність на підставі отриманої ліцензії, орган ліцензування видає ліцензіату засвідчені ним копії ліцензії,  які реєструються в  журналі  обліку  заяв  та виданих ліцензій. Засвідчена органом ліцензування копія ліцензії є документом,  що підтверджує право філії  або  іншого  структурного підрозділу  ліцензіата  на  провадження певного виду господарської діяльності на підставі отриманої ліцензії.

Документ доповнений заявою про видачу ліцензії, описом документів, що додаються до заяви, заявами про видачу копії, дубліката ліцензії, а також про переоформлення ліцензії. 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді