У Запоріжжі проходить спеціалізована виставка «Медицина для всіх»

У виставковому центрі «Козак-Палац» проходить спеціалізована виставка медичного обладнання і технологій «Медицина для всіх».

Під час урочистого відкриття виставки «Медицина для всіх» директор Департаменту охорони здоров’я Запорізької облдержадміністрації Віталій КАЗЕКА зазначив, що проведення спеціалізованої медичної виставки вперше на теренах Запоріжжя дуже важливе для лікарів-практиків. Адже під час такого заходу можна познайомитись безпосередньо з виробником, підвищити загальний рівень інформованості фахівців і суспільства в питаннях збереження здоров'я.

«Медицина для всіх» об’єднала біля 30 компаній із різних регіонів України: Запоріжжя, Києва, Одеси, Харкова, Чернігова, Дніпропетровська.

Основні тематичні напрями виставки ― діагностичне та лабораторне обладнання, медична техніка, меблі для медичних установ і аптек, медичні інструменти, одяг та взуття, фармацевтичні препарати, спецтранспорт, інформаційні технології та інновації в медицині, медичне страхування та нетрадиційна медицина.

Протягом роботи виставки професіонали галузі мають можливість познайомитись з новітніми матеріалами, інструментами і препаратами. А всі охочі мають можливість безкоштовно пройти діагностику зору, виміряти очний тиск, отримати консультацію щодо оптимальних шляхів лікування захворювань хребта, зробити охолоджувальну процедуру за допомогою інноваційної безін’єкційної Anti-age-терапії, а також відвідати фотовиставку «Світ очима людей з вадами зору».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді