У Києві обговорять проблеми дерматоонкологічних захворювань

13–14 грудня 2013 року у Києві відбудеться міжнародна конференція з проблем дерматоонкології. У події візьмуть участь провідні світові дерматологи та онкологи.

13–14 грудня 2013 року у Києві відбудеться міжнародна конференція з проблем дерматоонкології. Подія буде проведена за підтримки Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ), Національної Академії медичних наук, Київської міської державної адміністрації та НМАПО ім. П.Л. Шупика за участі провідних світових дерматологів та онкологів.

Аби поділитися досвідом з українськими лікарями конференцію відвідають керівник дерматоонкологічного центру клініки Шаріте Егерт Стокфлет (Eggert Stockfleth), президент Литовского співтовариства дерматологів Матільда Білайте (Matilda Bylaite).

Українську дерматоонкологічну галузь представлятимуть головний дерамотовенеролог МОЗ України Олександр ЛІТУС, завідувач відділення пухлин шкіри та м`яких тканин Національного інституту раку Сергій КОРОВІН, директор універсальної дерматологічної клініки Євродерм, лікар-онколог, дерматовенеролог Богдан ЛИТВИНЕНКО, хірург-онколог вищої категорії, молодший науковий співробітник науково-дослідного відділення пухлин шкіри і м’яких тканин Національного інституту раку Марія КУКУШКІНА та інші фахівці.

Учасники конференції розглянуть основні питання профілактики, діагностики та лікування дерматоонкологічних захворювань. Окремо будуть висвітлені сучасні підходи до дистанційної діагностики новоутворень шкіри, а також застосування сучасних можливостей телемедицини в цій галузі. Всі учасники конференції матимуть унікальну можливість ознайомитись з методологічними та технологічними аспектами телемедичної системи діагностики в дерматоонкології.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді