Нове в законодавстві: заклади охорони здоров’я можуть продавати радіофармацевтичні препарати

Внесено зміни до Переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти.

Кабінет Міністрів України (КМУ) вніс зміни до Переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти. Це регламентується постановою КМУ від 22.01.2014 № 20.

Розділ 1 Переліку платних послуг, які можуть надаватися в державних та комунальних закладах охорони здоров’я, вищих медичних навчальних закладах та науково-дослідних установах «Послуги, що надаються згідно з функціональними повноваженнями державними і комунальними закладами охорони здоров’я» доповнено пунктом такого змісту: «34. Реалізація радіофармпрепаратів».

А отже, державні заклади охорони здоров’я та вищі медичні заклади освіти, що виготовляють радіофармацевтичні препарати, можуть надавати іншим медичним закладам платні послуги щодо їх реалізації.  

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді