В аптеках Києва немає дефіциту ліків

У зв’язку з подіями в центрі Києва в міських аптеках почався ажіотаж, однак, незважаючи на це, запаси ліків не закінчуються.

У зв’язку з подіями в центрі Києва в міських аптеках почався ажіотаж, однак, незважаючи на це, запаси ліків не закінчуються. Про це повідомили представники найбільших аптечних мереж України, передає business-tv.com.ua з посиланням на for-ua.com.

«Вранці були деякі труднощі з поставками. Ближче до другої половини дня люди почали жваво купувати найпоширеніші ліки. Зараз немає тих препаратів, яких не завозили вже дуже давно. Найпоширеніші препарати є, запаси у нас великі», ― заявили в одній з мереж. Аналогічна ситуація також в інших аптеках. За словами фармацевтів, найбільшим попитом користуються перев’язувальні матеріали, антисептики, протипростудні препарати.

У великих аптечних мережах для покупців працюють «гарячі лінії», де можна оперативно дізнатися про наявність тих або інших ліків.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді