Держлікслужба України успішно пройшла аудит на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2008

Протягом найближчих трьох років від початку дії сертифікату і після його закінчення TUVRheinland® разом із Держлікслужбою буде нести відповідальність за впроваджену систему менеджменту якості.

Державна служба України з лікарських засобів (Держлікслужба) успішно пройшла сертифікаційний аудит на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2008. Про це, під час презентації звіту, що містить дані, перевірені в рамках проведення аудиту, повідомила заступник директора Департаменту сертифікації, провідний аудитор TUVRheinland® Наталія ДАНЬКО.

На підставі цього звіту аудиторська група рекомендує органу сертифікації видати Держлікслужбі  міжнародний сертифікат відповідності вимогам стандарту ISO 9001:2008.

Наталія ДАНЬКО підкреслила, що протягом найближчих трьох років від початку дії сертифікату і після його закінчення TUVRheinland® разом із Держлікслужбою  буде нести відповідальність за впроваджену систему менеджменту якості.

Як зазначила аудитор, TUVRheinland® буде щорічно проводити наглядові аудити. Найближчий такий аудит заплановано здійснити з 7 грудня 2014 по 7 березня 2015. 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді