Завершився освітній проект за очно-заочною формою з елементами дистанційного навчання зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я»

По завершенню навчання слухачі отримали посвідчення про закінчення циклу тематичного удосконалення з відміткою «20 балів».

21 березня 2014 року завершився освітній проект за очно-заочною формою навчання за спеціальністю «Організація і управління охороною здоров’я» з елементами дистанційного навчання. Це вже другий такий проект, який спільно Національною медичною академією післядипломної освіти імені П. Л. Шупика та редакцією журналу «Управління закладом охорони здоров’я» Видавничого дому Експертус.

Навчання передбачало два етапи: заочний (частина учасників навчалась за допомогою лекцій у журналі «Управління закладом охорони здоров’я», а частина — в режимі онлайн) та очний — протягом тижня на базі НМАПО імені П. Л. Шупика. По завершенню навчання слухачі отримали посвідчення про закінчення циклу тематичного удосконалення з відміткою «20 балів».

За словами куратора дистанційного навчання професора Євгена ЛАТИШЕВА, цей навчальний проект відкриває нові можливості для післядипломної підготовки медичних керівників. Сьогодні в навчальному портфелі кафедри управління охороною здоров’я шість таких циклів, два з яких вже реально працюють — це «Менеджмент в охороні здоров’я» та «Управління якістю медичної допомоги».

Довідково:
Перший освітній проект за очно-заочною формою з елементами дистанційного навчання зі спеціальності «Організація і управління охороною здоров’я» страктував у березневому (№ 03/2012) номері журналу «Управління закладом охорони здоров’я» у 2012 році.
Усі лекції проекту Ви можете знайти у розділі «Корисна інформація».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді