ЮНІСЕФ допоможе Міністерству охорони здоров’я України вдосконалити систему закупівель імунобіологічних препаратів

ЮНІСЕФ володіє ексклюзивною системою оцінки державних закупівель і готовий поділитися цими напрацюваннями з фахівцями МОЗ України аби підвищити ефективність тендерної політики та наблизити закупівлі в сфері охорони здоров’я до кращих світових стандартів.

Вчора, 24 березня, відбулась зустріч Міністра охорони здоров’я України Олега МУСІЯ з головою Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Юкіе МОКУО.

Під час зустрічі голова Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні велику увагу приділила питанню закупівлі імунобіологічних лікарських засобів, а також комунікацій у цій галузі. Юкіе МОКУО зазначила, що зазвичай Україна закуповує лікарські засоби за ціною у 2-3 рази дорожче ніж європейська спільнота. Очевидно, що це призводить до проблем з фінансуванням та впливає на кількість вакцин.

ЮНІСЕФ володіє ексклюзивною системою оцінки державних закупівель і готовий поділитися цими напрацюваннями з фахівцями МОЗ України аби підвищити ефективність тендерної політики та наблизити закупівлі в сфері охорони здоров’я до ліпших світових стандартів.

Також під час зустрічі було обговорено питання розробки національної програми імунізації та нового календаря щеплень.

Олег МУСІЙ високо оцінив ініціативу фонду в Україні та завірив Юкіе МОКУО, що МОЗ України й надалі буде поглиблювати та розширювати співпрацю.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді