Відбувся семінар «Правові питання у діяльності керівника закладу охорони здоров’я»

29 березня 2014 року відбувся семінар «Правові питання у діяльності керівника закладу охорони здоров’я».

29 березня 2014 року відбувся семінар «Правові питання у діяльності керівника закладу охорони здоров’я». Доповідачем на семінарі виступила медичний адвокат, партнер ЮК «Бабич Сисоєнко і Партнери», Олена БАБИЧ. Даний захід проводиться не вперше і незмінно збирає значну кількість учасників — керівників приватних та державних лікувальних установ з різних регіонів України. 

В межах семінару, розглядались актуальні правові питання, що майже повсякденно виникають у роботі керівника лікувально-практичної установи, серед яких, порядок ведення та видачі медичної документації, процедура розкриття лікарської таємниці, порядок та підстави проведення перевірок лікувальних установ МОЗ України, правоохоронними органами та багато інших. 

Олена БАБИЧ надала учасникам семінару низку практичних порад, як діяти в тих чи інших ситуаціях, а всі учасники мали змогу задати свої питання та отримали на них кваліфіковані відповіді досвідченого адвоката.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді