На Херсонщині створено Регіональний реперфузійний центр

Під час Колегії обласного Департаменту охорони здоров’я 11 грудня було прийняте рішення про створення Херсонського регіонального реперфузійного центру

Під час Колегії обласного Департаменту охорони здоров’я 11 грудня було прийняте рішення про створення Херсонського регіонального реперфузійного центру на базі відділення гострої коронарної недостатності та інтервенційної радіології з катетеризаційною лабораторією КУ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. А.С. Лучанського».

Відділення виконує весь спектр перкутанних коронарних процедур при гострих і хронічних формах ішемічної хвороби серця. Впроваджується метод ЕКГ-телеметрії, який полягає у дистанційній передачі електрокардіограми на відстані від бригади екстреної медичної допомоги до консультативного центру.

Функціонування Регіональної реперфузійної мережі в Херсонській області регламентовано відповідним наказом Херсонської обласної державної адміністрації від 25 грудня 2015 року.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді