Завершився Львівський Медичний форум

У межах Форуму було проведено низку науково-практичних конференцій, лекторіїв, майстер-класів, практичних демонстрацій нових технологій та матеріалів в галузі медицини за участю провідних спеціалістів та відомих фірм-виробників.

1–3 квітня, у Львівському Палаці мистецтв (вул. Коперніка, 17), відбувся Львівський медичний Форум: XX ювілейна медична виставка «ГалМЕД: Здоров’я та довголіття» та V спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок».

Організувала заходи компанія ПрАТ «ГалЕКСПО». 

Форум проходив за підтримки:     

  • Міністерства охорони здоров’я України
  • Департаменту охорони здоров‘я Львівської обласної держаної адміністрації

Організаторами наукових заходів були:

  • Українська асоціація сімейної медицини
  • Асоціація сімейних лікарів Львівщини
  • Львівський Національний медичний університет імені Данила Галицького
  • Українське лікарське товариство у Львові
  • КЗ ЛОР «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний лікувально-діагностичний центр»
  • Львівський обласний центр здоров’я
  • КЗ ЛОР «Львівська обласна наукова медична бібліотека»

Форум ставив за мету представити нові технології, матеріали, обладнання, інструментарій та фармацевтичні препарати в галузі медицини; продемонструвати сучасні методики лікування; забезпечити майданчик для обміну досвідом між спеціалістами різних регіонів України та зарубіжжя.

Форум та виставка – це заходи, які зібрали науковців, спеціалістів  різних галузей медицини, представників відомих фірм-виробників. Виставка «ГалМЕД» стала ідеальним місцем для просування новинок в галузі медицини, методик лікування та передових технологій.

У межах Форуму було проведено низку науково-практичних конференцій, лекторіїв, майстер-класів, практичних демонстрацій нових технологій та матеріалів в галузі медицини за участю провідних спеціалістів  та  відомих  фірм-виробників. Зокрема:

1 квітня відбулися науково-практична конференція «Актуальні питання реформування системи охорони здоров’я» та семінари: «Ефективна веб-сторінка закладу охорони здоров’я»,  «Розгляд основних помилок преаналітичного та аналітичного  етапів в ІФА та ПЛР-дослідженнях».

2 квітня спеціалісти мали можливість відвідати науково-практичну конференцію «Стандарти діагностики та лікування невідкладних станів в практиці     сімейного лікаря» та круглий стіл «Здоров’я та довголіття»

3 квітня відбулася науково-практична конференція «Нові підходи до профілактики, діагностики та лікування легеневих захворювань».

Львівський медичний форум та науково-практичні конференції було внесено в Реєстр медичних виставок та реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2014 року та затверджені Міністерством охорони здоров’я України.

Серед експозиції V спеціалізованої виставки «Стоматологічний ярмарок» відвідувачі змогли побачити: сучасне стоматологічне обладнання та інструментарій; витратні матеріали та лікувальні препарати; ознайомитись з послугами по оснащенню стоматологічних кабінетів і клінік та сервісного обслуговування стоматологічного обладнання.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді