Олег МУСІЙ: реформа системи охорони здоров’я буде здійснюватись за трьома основними напрямками

Під час конференції у Миколаєві Міністр охорони здоров’я України Олег МУСІЙ розповів про подальше реформування системи охорони здоров’я України.

Міністр охорони здоров’я України Олег МУСІЙ у межах робочого візиту відвідав Миколаївську область. 28 квітня 2014 року відбулась прес-конференція очільника Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ) у Миколаївській облдержадміністрації.

Під час конференції було обговорено питання реформування системи охорони здоров’я України. Зокрема, за словами Олега МУСІЯ зміни торкнуться трьох основних напрямків сфери. А саме:

  • зміна системи управління через роздержавлення та створення лікарського, медсестринського самоврядування та самоврядування працівників фармації;
  • зміна системи фінансування;
  • зміна підготовки кадрів.

Також Міністр охорони здоров’я України наголосив, що одним із пріоритетних напрямків діяльності МОЗ буде запровадження сімейної медицини. Міністр підкреслив, що у цій справі вкрай важливий відкритий діалог з регіонами і партнерські відносини.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді