Кадрові зміни: призначено нового голову Державної служби України з лікарських засобів

Кабінет Міністрів України (Кабмін) призначив Михайла ПАСІЧНИКА головою Державної служби України з лікарських засобів (Держлікслужби). Це регламентується відповідним розпорядженням Кабміну № 533-р від 04.06.2014.

Кабінет Міністрів України (Кабмін) призначив Михайла ПАСІЧНИКА головою Державної служби України з лікарських засобів (Держлікслужби). Це регламентується відповідним розпорядженням Кабміну  № 533-р від 04.06.2014.

10 червня 2014 року Міністр охорони здоров’я України Олег МУСІЙ представив колективу нового голову Державної служби з лікарських засобів. За словами Міністра, це призначення є новим етапом у розвитку служби. Він зазначив, що Михайло ПАСІЧНИК знає, як по новому побудувати діяльність Держлікслужби, якою має бути її роль і місце в системі органів влади. 

«Прем’єр-міністром перед службою були поставлені чіткі серйозні задачі. Головне наше завдання – забезпечення абсолютної прозорості роботи і рівних умов для всіх учасників ринку. Лобіювання інтересів будь-яких учасників ринку абсолютно неприпустиме», — наголосив голова Держлікслужби.

Олег МУСІЙ зазначив, що вагомим напрямком роботи служби є реальна адаптація українського законодавства до європейських норм. За його словами, відповідно до рішення Уряду, у кожного міністра буде заступник з питань європейської інтеграції.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді