У Львові відбулись змагання для бригад екстреної медичної допомоги

Змагання складалося з шести завдань, а саме: надання екстреної медичної допомоги «потерпілому», що впав з висоти, при утопленні, при дорожньо-транспортній пригоді, а також завдання на перевірку теоретичних знань.

11 червня 2014 року у Львові відбулись змагання для бригад екстреної медичної допомоги Львівської області. Організатором та суддею змагань виступив Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Головна мета заходу — удосконалення знань та навичок працівників виїзних бригад системи екстреної медичної допомоги.

Для учасників змагань заздалегідь були складені легенди, взяті з реальної практики служби екстреної медичної допомоги. У ролі «потерпілих» виступили лікарі-інтерни за спеціальністю «Медицина невідкладних станів». Змагання складалося з шести завдань, а саме: надання екстреної медичної допомоги «потерпілому», що впав з висоти, при утопленні, при дорожньо-транспортній пригоді, а також завдання на перевірку теоретичних знань.

За результатами змагань призові місця вибороли:

  • 1-ше місце — бригада пункту ЕМД «Червоноград»;
  • 2-ге місце — бригада пункту ЕМД «Яворів»;
  • 3-тє місце — бригада пункту ЕМД» Золочів».

Нагородами для переможців були кубки, грамоти та медичні сумки для виїзних бригад.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді