Журнал обліку процедур: форма № 029/о

UA RU
Скачайте бланк форми № 029/о. Дізнайтеся, хто заповнює документ, чи вносити в нього дані щодо процедур, які проводив лікар, як заповнювати та зберігати журнал обліку процедур

Все про обіг лікарських засобів та медичних виробів

Форма N 029/о «Журнал обліку процедур» затверджена наказом МОЗ від 29.12.2000 № 369 у зв'язку з переходом ЗОЗ на МКХ-10.

Журнал обліку процедур — це форма медичної документації, в якій медичні сестри реєструють інформацію про медичні процедури, які пацієнт проходив під час лікування в поліклініці чи стаціонарі. Право заповнювати документ мають медичні сестри кожного кабінету поліклініки чи стаціонару.

Журнал обліку процедур 029/о, на відміну від багатьох інших медичних документів, можна розширювати чи звужувати. Це залежить і від кількості призначених процедур, і від самого закладу. Наприклад, якщо хворий отримує лікування у великому лікувально-профілактичному закладі, то окремі журнали можна заводити на кожен вид процедури. Якщо ж процедура призначається єдиноразово, то у формі № 029/о після 5 графи залишають лише одну графу для відмітки про проведення процедури. Якщо хворому призначено більше 19 процедур, відомості про які не можна розмістити на одній сторінці через брак граф, то про процедури вказують без повторної реєстрації хворого.

Форма n 029/о «Журнал обліку процедур»

Журнал обліку процедур: форма № 029/о

Скачати

✅✅✅ Журнал обліку лікарських засобів та медичних виробів: зразок

Нюанси заповнення форми 029/о

Прізвище хворого зазначають в поточному рядку тільки раз — під час проведення першої процедури.

Вимірювання температури не вважається процедурою.

У журнал 029/0 не записують дані про процедури, які проводив лікар. Докладну інформацію про ці маніпуляції вносять в карту амбулаторного хворого і карту стаціонарного хворого. А в поліклініках проведені лікарем процедури фіксують в щоденнику роботи відповідного відділення (кабінету) — формах № 039-5/о, № 039-6/о, № 039-7/о.

Форму № 029/о зберігають рік після звітного періоду.



зміст

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді