Форма № 129-6/о: Журнал обліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у відділеннях і кабінетах ЛПЗ

Скачайте форму № 129-6/о та дізнайтеся про важливі нюанси її заповнювання.

«Журнал обліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у відділеннях і кабінетах лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» — форма первинної облікової документації № 129-6/о  (так званий «журнал старших медичних сестер відділень») — щодня заповнює особа, відповідальна за облік препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у відділеннях та кабінетах лікувально-профілактичного закладу.

Старша медична сестра відділення, яку призначають відповідальною особою, під час отримання препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів із місця основного зберігання запасу заповнює графи 1-3. У разі видачі на пости відділення або у кабінети необхідно заповнювати графи 4-5.

Форма № 129-6/0: Журнал обліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у відділеннях і кабінетах лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я

Скачайте бланк форми № 129-6/о

У графі 6 слід вказувати залишок препарату наркотичного засобу, психотропної речовини та/або прекурсору на кожний день заповнення форми.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді