XVII медична виставка «ГалМЕД: здоров’я та довголіття» та II спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок»

13–15 квітня 2011 року у Львові, у приміщенні Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудуться XVII медична виставка «ГалМЕД: здоров’я та довголіття» та ІІ спеціалізована виставка «Стоматологічний ярмарок», організатором яких є АТ «ГалЕКСПО». Виставки проводяться за сприяння Міністерства охорони здоров’я України та Головного управління охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації. Партнером виставки «ГалМЕД: здоров’я та довголіття» виступає компанія «Медкомплекс»

Виставки розраховані не лише на лікарів, фахівців медичної справи, управлінців медичних закладів, а й на людей, які просто зацікавлені у власному оздоровленні, збереженні і підтриманні здорового способу життя. В умовах кризи і глобального переосмислення життєвих цінностей люди починають розуміти, що саме здоров’я є найбільшим надбанням, найбільш вдалою інвестицією.

Мета виставки «ГалМЕД: здоров’я та довголіття» — представлення нових технологій і матеріалів, обладнання й інструментарію у галузі медицини, демонстрація сучасних методик лікування, обмін досвідом між спеціалістами різних регіонів України.

До уваги відвідувачів:

  • Лікувальне та діагностичне обладнання
  • Медичні прилади та інструменти
  • Засоби реабілітації і товари для людей з обмеженими можливостями
  • Засоби надання невідкла­д­ної допомоги
  • Офтальмологічні послуги та обла­днання
  • Оправи й окуляри: коригувальні, сонцезахисні
  • Контактні лінзи та лінзи для окулярів
  • Фармацевтичні препарати
  • БАДи, фітопродукти та лікувальна косметика
  • Народні і нетрадиційні методи діагностики та лікування
  • Медичний одяг, засоби санітарії та дезінфекції.

Темі «АнтиСНІД» буде присвячено виставку проектів поштових листівок.

Передбачено також лекторії, майстер-­класи, круглі столи, практичні демонстрації нових технологій, матеріалів у галузі медицини за участю відомих фірм-­виробників. Під час виставки пройде «Виїзна сесія ІІ Всеукраїнського конгресу з медичного права, біоетики і соціальної політики "Правові аспекти якості медичної допомоги та фармацевтичної опіки"».

Виставку та всі наукові заходи, які відбуватимуться в її рамках, внесено до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-­практичних конференцій, наукових семінарів і пленумів», які проводитимуться у 2011 році.

З детальнішою інформацією ви можете ознайомитись у наступних номерах журналу та на сайті www.galexpo.lviv.ua

У рамках виставки відбудуться:

13 квітня — науково-практична конференція «Готовність медичної галузі до роботи в умовах надзвичайних ситуацій. Медицина та Євро-12. Досвід, реалії, перспективи»;

14–15 квітня — науково-практична конференція «Здоров’я та довголіття. Інтеграції народної і нетрадиційної медицини в систему підготовки лікаря загальної практики. Сімейна медицина — запорука здоров’я»;

14 квітня — круглий стіл «Актуальні питання ефективної комунікації в системі охорони здоров’я».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді