Робота лікарем санаторію облспоживспілки і надбавка за вислугу років

Порядок виплати надбавки за вислугу років лікарям і фахівцям з базовою та неповною вищою медичною освітою державних і комунальних закладів охорони здоров’я, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2009 р. № 1418 (із змінами і доповненнями; далі — Порядок № 1418), поширюється на лікарів і фахівців з базовою та неповною вищою медичною освітою, умови оплати праці яких визначаються відповідно до умов оплати праці медичних працівників державних та комунальних закладів охорони здоров’я, крім посадових осіб державної санітарно-епідеміологічної служби України.

Згідно з Порядком № 1418 до стажу роботи для нарахування надбавки за вислугу років включається весь час роботи на посадах лікарів усіх спеціальностей та фахівців із базовою та неповною вищою медичною освітою усіх спеціальностей у державних та комунальних закладах охорони здоров’я.

Оскільки санаторії, які належать до системи Центральної спілки споживчих товариств України, не є закладами державної або комунальної форм власності, стаж роботи лікарем у такому закладі не зараховується до стажу, який дає право на надбавку за вислугу років.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді