Надбавки керівникам закладів охорони здоров’я

Умови оплати праці для працівників закладів охорони здоров’я затверджені спільним наказом Міністерства праці та соціальної політики та Міністерства охорони здоров’я України «Про впорядкування Умов оплати праці працівників закладів охорони здоров’я та установ соціального захисту населення» від 5 жовтня 2005 р. № 308/519 (далі — Наказ № 308).

Згідно з пунктом 4.4 Наказу № 308 працівникам закладів охорони здоров’я, у т. ч. й керівникам, передбачено надбавку за високі досягнення у праці, за виконання особливо важливої роботи та за складність і напруженість у роботі у розмірі до 50 відсотків посадового окладу.

Для керівних працівників зазначені надбавки встановлюються за рішенням органу вищого рівня, зокрема для головного лікаря обласної лікарні — це керівник обласного управління охорони здоров’я, міської лікарні — керівник міського управління охорони здоров’я, керівникам ЦРЛ ці надбавки затверджує голова райдержадміністрації (згідно з п. 33 і п. 35 постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ» від 28 лютого 2002 р. № 228 (із змінами і доповненнями).

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді