Право працівників санітарно-епідеміологічної служби на надбавку за вислугу років

Час роботи на посадах лікарів-­інтернів та лікарів-­стажистів може бути зарахований до стажу роботи, що надає право на встановлення та виплату надбавки за вислугу років, згідно з постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку виплати надбавки за вислугу років посадовим особам державної санітарно-­епідеміологічної служби України» від 26 серпня 2009 р. № 910 (далі — Порядок).

Пунктом 3 зазначеного Порядку визначено, що до стажу роботи, що дає право на встановлення надбавки за вислугу років, включається, серед іншого, час роботи в державній санітарно-­епідеміологічній службі України, відповідних закладах СРСР та союзних республік СРСР.

Відповідно, якщо працівник працював за трудовим договором лікарем-­інтерном або лікарем-­стажистом саме в закладах сан­епідемслужби, а сьогодні є посадовою особою державної санітарно-­епідеміологічної служби України, йому може бути зараховано час роботи на зазначених посадах до стажу роботи, що надає право на встановлення та виплату надбавки за вислугу років.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді