Надбавка за вислугу років заступнику директора геріатричного будинку-інтернату

Умови і порядок виплати надбавки за вислугу років встановлено постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку виплати надбавки за вислугу років лікарям і фахівцям з базовою та неповною вищою освітою державних та комунальних закладів охорони здоров’я» від 29 грудня 2009 р. № 1418 (далі — Порядок № 1418).

Згідно з пунктом 4 Порядку № 1418 до стажу роботи, що дає право на встановлення надбавки за вислугу років, зараховується час роботи у державних і комунальних закладах охорони здоров’я України, СРСР і союзних республік СРСР, а також у будь-­яких державних і комунальних закладах незалежно від підпорядкування на посадах, визначених у пункті 3 Порядку № 1418, за умови, що оплата праці здійснювалася відповідно до умов оплати праці працівників державних і комунальних закладів охорони здоров’я (постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до пункту 4 Порядку виплати надбавки за вислугу років лікарям і фахівцям з базовою та неповною вищою медичною освітою державних та комунальних закладів охорони здоров’я» від 20 січня 2010 р. № 47). Пунктом 3 Порядку № 1418 визначено, що надбавка за вислугу років виплачується керівникам закладів охорони здоров’я та їх заступникам з числа лікарів, заступникам головного лікаря з медсестринства, керівникам структурних підрозділів з числа лікарів, лікарям усіх лікарських спеціальностей, професіоналам з вищою немедичною освітою, що допущені до медичної діяльності в закладах охорони здоров’я, головним медичним сестрам, фахівцям з базовою та неповною вищою медичною освітою усіх спеціальностей.

З огляду на викладене, заступник керівника будинку-­інтернату — лікар, згідно з Порядком № 1418, має право на надбавку за вислугу років.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді