День онколога — 2024: дата, привітання

Автор
головний редактор порталу «Медична справа»
Онкологи відзначають своє професійне свято в Усесвітній день боротьби проти раку. Скачайте листівки та привітайте з Днем онколога колег

З Днем онколога Скачати листівку

Усесвітній день онколога відзначають в один день з Усесвітнім днем боротьби проти раку (World Cancer Day). 

День боротьби проти раку почали відзначати 2000 року під час роботи першого Всесвітнього саміту боротьби з раком у Парижі. На цьому заході кілька керівників державних установ та онкологічних організацій підписали Паризьку хартію боротьби з раком. У 2007 році Україна приєдналася до конвенції країн, що підписали цю хартію.

Дар'я Михайлова головний редактор журналу «Управління закладом охорони здоров’я»
У новому році перегляньте розмір зарплат працівників, надавайте відпустки і проводьте медичні огляди за новими правилами. Очікуйте змін у системі безперервного професійного розвитку та формуванні госпітальних округів

Коли День онколога 

Усесвітній день онколога та World Cancer Day щороку відзначають 4 лютого. Цю дату вказує стаття X  Паризької хартії боротьби з раком. Документ зазначає:

«Сторони зобов'язуються заснувати безпрецедентні профільні об'єднання та всесвітні мережі для реалізації завдань, поставлених цією Хартією. Крім того, вони будуть здійснювати контроль за виконанням завдань, визначених Хартією, завдяки визнанню цієї Хартії всіма відповідними установами та проголошенням 4 лютого «Міжнародним днем боротьби з раком», щоб Паризька Хартія була в серцях та душах людей усього світу».

Семінари та вебінари для медиків

З Днем онколога: листівки

Щоб привітати колег та знайомих із Днем онколога, скачайте та надішліть їм листівки. 

З Днем онколога

Скачати листівку

З Днем онколога

Скачати листівку

З Днем онколога

Скачати листівку

З Днем онколога

Скачати листівку



зміст

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді