У Львові відкриють Центр навчання військової справи

4 вересня голова Львова закликав всі органи місцевого самоврядування, регіональні влади «активно брати в свої руки процес підготовки населення до функціонування в умовах війни». Міська влада Львова спільно з військовими відкриє найближчим часом оперативні курси з навчання військової справи та надання першої медичної допомоги 

12 вересня у Львові розпочне роботу Центр навчання військової справи та надання першої медичної допомоги, де кожен бажаючий матиме змогу записатися на відповідні курси. В першу чергу навчання проходитимуть працівники великих підприємств міста.

 «Кожен чоловік повинен вміти захистити свою сім’ю, своє місто, повинен вміти користуватись зброєю. Кожен чоловік і жінка повинні вміти надати першу медичну допомогу. Хочеш миру — готуйся до війни. Тому всі повинні мати певні навики. Є військові кафедри, ми з ними домовились про навчальні програми. Це будуть експрес-навчальні програми, щоб люди могли мати перші навики. Важливо, аби ми не розслабились. Кожен чоловік, який живе у Львові, повинен мати елементарні навики самозахисту”, — зазначив міський голова Львова Андрій САДОВИЙ.

4 вересня голова Львова закликав всі органи місцевого самоврядування, регіональні влади «активно брати в свої руки процес підготовки населення до функціонування в умовах війни». Він повідомив, що у Львові міська влада спільно з військовими відкриє найближчим часом оперативні курси з навчання військової справи.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді