Укладено Меморандум про співпрацю між МОЗ та громадськими організаціями

20 жовтня підписано «Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між Міністерством охорони здоров’я України і громадськими організаціями, які працюють в сфері охорони здоров’я»

Меморандум укладено між Міністерством охорони здоров’я України, Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація хворих на хронічний мієлолейкоз «Осанна», Міжнародним благодійним фондом «Здоров’я українського народу», громадською спілкою «Орфанні захворювання України», Всеукраїнською радою захисту прав та безпеки пацієнтів, Всеукраїнською громадською організацією «Зупинимо гепатит», Всеукраїнською асоціацією інвалідів розсіяного склерозу «ВАІРС», Всеукраїнським громадським об’єднання інвалідів «Всеукраїнське товариство гемофілії» та Міжнародною діабетичною асоціацією України.

Під час підписання учасники обговорили план спільних дій, спрямованих на екстрене забезпечення закладів охорони здоров’я ліками та медичними виробами відповідно до державних програм та центральних заходів, які фінансуються з держбюджету.

МОЗ України зобов’язалось скласти і вчасно подати перелік лікарських засобів та медичних виробів, кількість яких на сьогодні є критичною, а також забезпечити прийняття, розподіл та транспортування лікарських засобів та медичних виробів в якості гуманітарної допомоги до медичних закладів.

Меморандум набрав чинності з моменту підписання і діятиме до кінця поточного року.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9233

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді