Не пропустіть Public Health 2024: інновації та інвестиції для відновлення медичної системи України

Експертус Охорона здоров'я візьме участь у виставці Public Health 2024. З'ясуйте, як отримати запрошення, і долучайтеся

Public Health 2024: інновації та інвестиції для відновлення медичної системи України

Запрошуємо взяти участь у 33-тій Міжнародній виставці Public Health 2024, яка відбудеться із 2 по 4 жовтня у Міжнародному виставкому центрі міста Києва за адресою Броварський пр., 15. Це професійна медична виставка для фахівців у сфері охорони здоров’я, яка сприятиме обміну знаннями, встановленню нового партнерства і розширенню бізнес-можливостей. На Public Health можна побачити та протестувати новинки, придбати необхідне обладнання, інструменти, витратні матеріали, прилади та послуги.

Програма

Public Health Congress & Events містить 36 спеціалізованих заходів: семінари, конференції, тренінги, фахові школи та воркшопи. Цьогорічна програма зосереджена на ключових питаннях трансформації медичної системи України в контексті військових викликів. Участь у обговореннях візьмуть представники держави, органів самоврядування, медичних фахівців, міжнародних фінансових установ і благодійних організацій.

Серед нових заходів 2024 року:

  • «Переосмислення та відновлення мережі надання медичних послуг України: фокус на потребах громад» — форум координації ресурсів у забезпеченні здоров'я в громадах під час війни та децентралізації;
  • «Контрактування 2024-2025: практичні кейси реалізації вимог»;
  • «Як медичному закладу напряму залучити мільйон доларів на власний проєкт через підтримку іноземних донорів? Марафон програм підтримки медичних закладів» — стратегія та механіка ефективної співпраці з міжнародними донорами для розвитку та відбудови лікарень;
  • «Медичне забезпечення лікарень України: від збору потреби до поставки»;
  • «Пройти мій реабілітаційний шлях. Ампутація кінцівки»;
  • Спеціалізовані школи з реабілітації, медсестринства, УЗД-діагностики та інші.

Детальніше про учасників

Офіційний партнер Public Health Congress & Events 2024 — компанія HARWIND. До організації наукової програми залучені 46 провідних медичних організацій, серед яких МОЗ, НСЗУ, Українська військово-медична академія, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, Асоціація об’єднаних територіальних громад, інші медичні установи та фахові асоціації.

Одночасно з Public Health відбудеться спеціалізована виставка LABEXPO, де представлено обладнання та матеріали для медичних лабораторій. Участь у виставці візьмуть понад 30 провідних компаній, таких як Біонікс Лаб, Діалог Діагностікс, Емпіріка, Ерба Діагностикс, Міра Медікал, Хема, ХЛР, Хоупмедікаллаб та інші. Виставка передбачатиме заходи з актуальних питань лабораторної медицини. Співорганізатор програми — Всеукраїнська асоціація клінічної хімії та лабораторної медицини.

Паралельно з медичними виставками відбудеться також International Dental Forum (IDF) — провідна стоматологічна виставка та серія науково-практичних і бізнес-заходів. Понад 40 учасників представлять новинки обладнання, матеріалів і технологій від провідних імпортерів і виробників стоматологічної продукції. Співорганізатор IDF — Всеукраїнська Асоціація імпортерів та виробників стоматологічної продукції.

Промокод для безкоштовної реєстрації: PRES24.

Забронювати місце ►►►

Контакти організаторів: ДП «Прем'єр Експо».
Детальна інформація за телефоном
044 496 86 45
[email protected]

виставку PUBLIC HEALTH 2024
Public Health Congress & Events Програма містить 36 спеціалізованих заходів: семінари, конференції, тренінги, фахові школи та воркшопи.
Встигніть зареєструватися, адже кількість місць обмежена. Докладна інформація за телефоном
0 800 21 20 21 
(дзвінки по Україні безплатні)

Забронювати місце ►►►

Встигніть зареєструватися, адже
кількість місць обмежена!
Докладна інформація за телефоном
0 800 21 20 21

(дзвінки по Україні безплатні)

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді