Встигніть подати пропозицію про укладення договору з НСЗУ ще за одним пакетом

04.07.2024 НСЗУ опублікувала оголошення про укладення договорів за пакетом «Профілактика, діагностика, спостереження та лікування в амбулаторних умовах» за Програмою медичних гарантій — 2024. Пропозиції можна подавати до 05.07.2024

НСЗУ

04.07.2024 НСЗУ опублікувала оголошення про прийом пропозицій про укладення договорів про медичне обслуговування населення за Програмою медичних гарантій за пакетом «Профілактика, діагностика, спостереження та лікування в амбулаторних умовах».

Увага! На те, щоб подати пропозиції, НСЗУ виділила зовсім мало часу. Тож устигніть це зробити до 18:00 05.07.2024

НСЗУ проти ЗОЗ: аналіз судової практики

Нові пропозиції та повторні пропозиції з усунутими недоліками, подані після закінчення цього строку, НСЗУ не розглядатиме.

Якщо виникають питання під час заповнення заяви та/або подання пропозиції, звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію НСЗУ 16-77, а також за телефонами міжрегіональних департаментів Національної служби здоров'я.

Раніше НСЗУ опублікувала оголошення про укладення договорів про медичне обслуговування із зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (група послуг № 2).

За матеріалами НСЗУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді