Встигніть подати пропозицію про укладення договору з НСЗУ ще за шістьма пакетами

25.06.2024 НСЗУ опублікувала шість нових оголошень про укладення договорів за Програмою медичних гарантій — 2024. Пропозиції про укладення договору з НСЗУ за цими шістьома пакетами можна подавати до 27.06.2024

НСЗУ

НСЗУ опублікувала оголошення про прийом пропозицій про укладення договорів ще за шістьма пакетами на 2024 рік. Щоб подати пропозицію за конкретним напрямом, заходьте в розділ «Оголошення 2024» на сайті НСЗУ і шукайте потрібне. 

На те, щоб подати пропозиції, НСЗУ виділила зовсім мало часу. Тож устигніть подати пропозицію до 18:00 27.06.2024

Як НСЗУ оплачуватиме послуги ПМД у 2024 році: чотири нові правила

Нові пропозиції та повторні пропозиції з усунутими недоліками, подані після закінчення цього строку, НСЗУ не розглядатиме. Подати пропозиції про укладення договорів можна за такими пакетами Програми медичних гарантій — 2024:

Якщо виникають питання під час заповнення заяви та/або подання пропозиції, звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію НСЗУ 16-77, а також за телефонами міжрегіональних департаментів Національної служби здоров'я.

Раніше НСЗУ опублікувала оголошення про укладення договорів про медичне обслуговування із зубопротезування окремих категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України (група послуг № 2).

За матеріалами НСЗУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
7997

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді